elif_önül
Admin
Konu: kISA bir tanıtım Çarş. Ekim 22, 2008 2:31 pm |
|
|
abdurrahman önül 1990 yılında Yalvar Allaha albümü ile ilahi piyasasına girdi ses tonu ve mütevazı kişiliğinden dolayı yılların geçmesiyle albümlerinin devamını getirdi ve kısa sürede zikirli ilahinin kuruculuğuğunu yaptı . Bundan dolayı Abdurrahman Önül ilahileri her yerde çalınıyor dinleniyordu Çıkartmış olduğu albümler günümüzün en meşhur sanatçılarını geçiyor ve ödüller alıyordu.
bu albümler
özler dururum döne döne zahid sultanım
ve artık bu işi daha da genel olarak yapmak gerektiğinden dolayı tarzında hafif değişilik yaparak müzikli ilahilerde albümlerinde söylemeye başladı ve yeni albümlerini bu tarzda yapmaya başladı
kerbela kırmızı güller vb
abdurrahman önül yaklaşık olarak 55 ulusal albüme imza atmış ayrıca yerel olarak albümlerinin yanı sıra firma tarafından piyasaya sürülmemiş albümleri vardır diğer ilahi sanatçıları yılda 1 albüm yapraken abdurrahman önül yılda 3,4 albüm yapma cesaretini gösteriyor buda onun albümlerinin ne kadar piyasada tutulduğunu gösteriyorr.... |
|
aliş2324
Üye
Konu: Geri: kISA bir tanıtım C.tesi Ekim 25, 2008 1:08 pm |
|
|
gerçekten büyük cesaret senede 3-4 albüm |
|
abdurrahmanonul58
Süper Mod
Konu: Geri: kISA bir tanıtım C.tesi Ekim 25, 2008 2:48 pm |
|
|
adam ilahinin bir numarası normal |
|
durgun_58
Üye
Konu: Geri: kISA bir tanıtım Ptsi Ekim 27, 2008 8:38 pm |
|
|
süper bi sesi var abimin |
|
cennetgülü
Üye
Konu: Geri: kISA bir tanıtım C.tesi Kas. 08, 2008 2:17 am |
|
|
Allah herkesin yolunu açık etsin ama bizim önül abimiz bir başkadır gönlümüz ondan yanadır tüm hayır dualarımız onunladır Rabbim onu hertürlü fenalıktan,beladan,nazardan,şerden korusun yolu hep açık olsun inşallah |
|
gülyüzlüm
Üye
Konu: Geri: kISA bir tanıtım C.tesi Kas. 08, 2008 3:25 pm |
|
|
SLM ARKADAŞLAR BEN ARANIZA YENİ KATILIYORUM ABDURRAHMAN ÖNÜL GİBİSİ YOK RABBİM YOLUNU AÇIK ETSİN ONA SONSUZ BAŞARILAR NASİP ETSİN ALLAHA EMANET OLUN |
|
peri
Moderator
|
Konu: Geri: kISA bir tanıtım Çarş. Kas. 26, 2008 2:34 pm |
|
|
valla abdurrahman bey süpersin tam gaz devam ayrıca ay yüzlü ilahinin hastasıyım |
|
peri
Moderator
|
Konu: Geri: kISA bir tanıtım Çarş. Kas. 26, 2008 3:05 pm |
|
|
ALLAH ONU SEVDİKLERİNE BAĞIŞLASIN AMA ÇOK TATLI DEĞİL Mİ? YA ÇOKKKKKKKKKKKK SEVİYORUM |
|
onulfan
Süper Mod
Konu: Geri: kISA bir tanıtım Ptsi Ara. 08, 2008 2:21 pm |
|
|
tşk |
|